Adukor: Poštujemo Mladost, želimo novu pobjedu

Član FK Sarajevo

Adukor: Poštujemo Mladost, želimo novu pobjedu

Dvadesetčetverogodišnji nogometaš iz Gane, Joachim Adukor u posljednjim utakmicama standardni je član prve postave FK Sarajevo. 

Ovaj igrač, koji se podjednako dobro snalazi u veznom redu te na poziciji štopera u FK Sarajevo je stigao ljetos iz Grčke, a veoma brzo stekao je povjerenje trenera Husrefa Musemića i važan kotačić je u njegovom timu.

Adukora naredni izazov sa Sarajevom očekuje u subotu, kada bordo tim na svom stadionu dočekuje Mladost iz Doboja iz Kaknja u okviru 15. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

"Iskoristili smo dobro pauzu u prvenstvu. Vrijedno smo radili i pripremali se za preostale četiri utakmice u prvenstvu. U subotu nam dolazi ekipa Mladosti. Poštujemo Mladost, ali želimo novu pobjedu. Igramo dobro u posljednjim sedmicama i to želimo potvrditi na našem stadionu, pred našim navijačima, koje poziva ovom prilikom da nas podrže u subotu.", rekao je Adukor, dodavši:

"Mogu reći da dobro radimo i da je  atmosfera u ekipi dobra. Želimo nastaviti sa dobrim igrama i nadam se da ćemo uspjeti u našim namjerama."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica između Sarajeva i Mladosti igra se u subotu s početkom u 16:00 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi