Adukor: Sretan sam zbog debija u dresu Sarajeva

Internacionalac iz Gane

Adukor: Sretan sam zbog debija u dresu Sarajeva

S. Mlaćo

Internacionalac iz Gane, Joachim Adukor, upisao je svoj zvaničan debi u dresu Fudbalskog kluba Sarajevo.

Ovaj fudbaler, koji je sredinom mjeseca augusta stigao na Koševo, po prvi put je nastupio pred koševskom publikom, a stručni štab Sarajeva, uveo je Adukora u igru u 87. minuti utakmice protiv Širokog Brijega, koju je bordo klub okončao pobjedom (2:0). Nakon utakmice, Adukor je prenio svoje utiske o prvom nastupu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase".

"Atmosfera je bila odlična i momci su odradili veliki posao na terenu. Sretan sam što sam dobio priliku da upišem svoje prve minute u dresu Sarajeva. Navijači su bili odlični i radujem se svakom narednom nastupu.", rekao je Adukor, osvrnuvši se potom na predstojeću utakmicu svog tima protiv Mladostu u sklopu Kupa BiH:

"Očekujem zahtjevnu utakmicu. Upoznati smo sa kvalitetima Mladosti. Vjerujem da imamo kvaliteta da možemo ostvariti pobjedu i plasirati se u narednu rundu Kupa."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo gostuje Mladosti u srijedu, 20. septembra, a utakmica počinje u 16 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi