Na Grbavici će se dosta pažnje posvetiti mladima

Adžem: Cilj je osvojiti što više bodova

Nakon neuspješnog evropskog puta, FK Željezničar će se u potpunosti posvetiti domaćem prvenstvu.

“Nakon ne tako dugog evropskog puta, gdje smo nesretno izgubili od Metalurga, okrećemo se prvenstvu. Zaboravili smo sve ono što se desilo u Evropi. Prvenstvo je nama u ovom trenutku najbitnije. Imamo neke igrače koje nismo imali u Evropi, ali i dalje imamo problema, imamo tri neregistrovana igrača”, kazao je Adžem za SportSport.ba, zatim dodavši:

“Idemo od utakmice do utakmice. Željo će u svakoj utakmici ići na pobjedu. Davat ćemo maksimum bez obzira gdje igrali”. 

Klupska politika je da se od mladih igrača sastavi dobra ekipa i da se mladima da što više prostora za igru…

“U svakom slučaju doveden sam da uvedem što više mladih igrača u ekipu, s tim da rezultat što manje trpi. Pokušat ću da dam šansu što više mladim igračima. Ti momci su pokazali da se na njih može ozbiljno računati. Neće igrati samo što su mladi, moraju naravno imati svoj kvalitet”.

Željo će u prvom kolu BHT Premijer lige gostovati na Otoci kod Olimpica.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Olimpic je u sličnoj situaciji kao i mi. Promijenili su dosta igrača i imaju problema sa sastavom. Imaju iskusnih igrača, nekih koji su igrali na Grbavici, ali i nekih mladih igrača koji obećavaju. Međutim, smatram da imamo ekipu koja može hrabro odigrati na Otoci”.

Koji je cilj? “Osvojiti što više bodova”.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.