Adžem: Idemo po tri boda i u novom derbiju

Trener FK Željezničar

Adžem: Idemo po tri boda i u novom derbiju

M. Šljivak

Trener FK Željezničar Admir Adžem može biti itekako zadovoljan pobjedom njegovog tima na gostovanju protiv Borca.

U jednom jako lošem meču Željo je slavio sa 1:0, a Adžem je zadovoljan onim što je vidio  na terenu...

"Tri jako važna boda, posebno nakon kiksa u Vitezu. Odigrali smo dobru utakmicu, nismo dozvolili protivniku ništa. Čestitam momcima. Ima stvari koje treba popraviti, ali ovo je jako važna pobjeda", rekao je Adžem, te je najavio naredni derbi protiv Sarajeva u nedjelju.

"Vrlo je bitno u dobrom raspoloženju ući u derbi. Mi smo ovdje osvojili tri boda, a to želimo i u meču protiv Sarajeva", poručio je Adžem.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi