Nakon prve pobjede na Grbavici

Adžem: Jug je naš veliki dobitak na ovoj utakmici

Fudbaleri Željezničara trijumfom od 2:1 nad Vitezom upisali su svoju treću pobjedu u nizu, a Admiru Adžemu kao šefu stručnog štaba Plavih, ovo je bila prva pobjeda na Grbavici.

"Ono s čim najviše mogu biti zadovoljan je igra u prvom poluvremenu gdje smo i prije ovih prilika stvorili 4-5 izglednih prilika iz akcija. Mislim da gledaoci mogu biti zadovoljni bilo je mnogo toga što se moglo vidjeti. Drugo poluvrijeme je pokvario crveni karton, gdje smo loše reagovali na jednu dužu loptu, tj. dva stopera i naš golman. Faktički bez udarca na gol Vitez nam je postigao pogodak", rekao je Adžem, te dodao:

"Ono što bih još istakao što je veliki dobitak na ovoj utakmici je naš Jug, koji treba istaći i pohvaliti. Bodrili su nas od prve do zadnje minute i hvala im na tome".

Sve se bilo kako treba. Adžem je upisao svoju prvu pobjedu na stadionu Grbavica kao trener seniorskog tima, Kjosevski je debitovao, Turković postigao prvijenac, a i Varea, kojem je ovo bila prva utakmica od prve minute, pružio odličnu partiju.

"Odlično! Moram pohvaliti Vareu kojem je ovo bila prva utakmica od prve minute. Dao je veliki doprinos i pokazao da će nam biti veliko pojačanje u nastavku sezone", istakao je stručnjak Plavih nakon pobjede nad Vitezom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.