Adžem: Kako nama nije jednostavno, nije ni njima

Željezničar izvukao Široki Brijeg

Adžem: Kako nama nije jednostavno, nije ni njima

Željezničar je u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine za protivnika dobio ekipu Širokog Brijega, koja je Plavim svakako najveći protukandidat za trofej u ovom takmičenju.

Naravno, u taboru Željezničara su svjesni da su mogli proći kud i kamo bolje, ali poručuju da ništa lakše neće biti ni Širokom Brijegu.

"Igramo četiri teške prvenstvene utakmice plus dvije Kupa. Kako nama nije jednostavno neće biti ni njima. Nezgodno je što ćemo u sedam dana igrati tri utakmice sa istim protivnikom. Na nama je igrati, želimo osvojiti trofeje, a da bismo osvojili moramo sve pobijediti. Čeka nas paklenih mjesec dana", rekao je Admir Adžem nakon žrijeba parova 1/4 finala Kupa BiH za zvaničnu stranicu Željezničara.

Prva utakmica se igra na Pecari 29. novembra, dok je revanš sedam dana poslije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi