Adžem: Na Grbavici igramo pod velikim pritiskom

Trener Želje nakon poraza

Adžem: Na Grbavici igramo pod velikim pritiskom

E. Škorić

Trener Željezničara Admir Adžem smatra da je njegovim igračima puno lakše igrati u gostima.

Zrinjski je u derbiju 4. kola Premijer lige s 2:0 slavio na Grbavici, što je prva pobjeda Plemića na tom stadionu u prvenstvenim utakmicama.

“Prvo čestitam mojim igračima koji su pružili veoma kvalitetnu partiju. Bez obzira što je Željo imao dvije stopostotne šanse u prvom dijelu, imali smo ih i mi. Htjeli smo po prvi puta slaviti na Grbavici u Premijer ligi. Rekao sam igračima da će se utakmica rješavati u drugom dijelu. Hvala našim Ultrasima koji su po ko zna koji put pružili podršku Zrinjskom”, rekao je Karačić, dodavši:

“Pojačali smo se sa nekim igračima, ali i neke smo izgubili. No, ovo je velika pobjeda. Ostali smo u vrhu, pokazali smo više nego kvalitetnu partiju i zasluženo se s pobjedom vraćamo u Mostar”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Svoje prilike smo promašili u prvom dijelu. Imali smo tri stopostotne šanse, ali ih nismo iskoristili. Ekipa Zrinjskog je jako dobra ekipa koja ima odličnu organizaciju napada i zadnje linije. Imaju jako dobro posložen tim. Ovo je sve što imamo, ništa drugo nemamo”, rekao je vidno razočarani Admir Adžem, trener Želje, dodavši:

“Tačno je da igramo bolje u gostima. Imamo ekipu kojoj je puno lakše igrati na strani, a ovdje igramo pod velikim pritiskom”.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti