Tojaga čestitao Želji na pobijedi

Adžem: Na igri moramo još raditi

Nakon što je Željezničar slavio s 1:0 protiv Veleža, treneri obje ekipe dali su svoje mišljenje o odigranom susretu, ali također i o nastavku sezone.

Admir Adžem, trener pobjedničke ekipe, bio je vidno zadovoljniji:

 "Nakon što smo slabo ušli u prvenstvo i nakon dva poraza, ova utakmica je bila teška i nismo uspjeli na vrijeme postići pogodak, trebali smo to još u prvom poluvremenu. Velež nam je pružio dobar otpor, ali smo uspjeli postići pogodak. Možemo biti zadovoljni rezultat, ali na igri moramo još raditi."

 "Idemo utakmicu za utakmicu. Nama je bitno da stvaramo igrače koji će prelaziti u prvi tim."

Veležov šef, Zijo Tojaga, vjeruje da njegov tim može bolje u nastavku sezone:

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"Primili smo gol kad smo ostali s igračem manje. Odigrali smo dobro, čekali smo da protivnik nešto, da probamo nešto na kontru. Nismo uspjeli, i ja Želji čestitam na zasluženoj pobjedi".

"Borimo se, miksamo ekipu, tražimo pravu. I nismo imali ni jednu prijateljsku utakmicu. Nadam se da će igrači doći na svoje. Ali, činjenica je da mi iz utakmice u utakmicu igramo bolje. I ja se nadam da će uslijediti uspješniji rezultati."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.