Pred vječiti derbi na Grbavici

Adžem: Neće biti potrebe da motivišem svoje igrače

S. Mlaćo

U nedjelju se na stadionu Grbavica igra novi sarajevski vječiti derbi, a danas se u Plavom salonu medijima obratio Admir Adžem, šef struke FK Željezničar.

Plavi u ovaj meč ulaze sa tri boda prednosti u odnosu na bordo tim, a Adžem je istakao da se nada dobroj utakmici.

"Bliži nam se gradski derbi, još jedan u nizu i jako bitan. Raduje nas u utakmicu ulazimo u dobrom raspoloženju, a dobra vijest je da su svi igrači zdravi i nemamo suspendovanih. Konkurencija je velika za prvih jedanaest. Bitno je u ovaj meč ući hladne glave, sa puno borbe i želje. Neće biti potrebe motivisati igrače, sama činjenica da je gradski derbi dovoljna je motivacija", kazao je Adžem.

Kapiten Plavih Zajko Zeba će biti vjerovatno biti spreman za meč u nedjelju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zeba je danas otišao na pregled i na današnjem treningu ćemo vidjeti situaciju. Nadam se da će on konkurisati za meč", jasan je Adžem.

Meč na Grbavici počinje u 13 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi