Adžem: Odbrana je najiskusnija, a pravi najviše grešaka

Nakon pobjede nad Zvijezdom

Adžem: Odbrana je najiskusnija, a pravi najviše grešaka

Fudbaleri Željezničara u duelu s Zvijezdom stigli su do svoje pete uzastopne pobjede, a izabranici Admira Adžem slavili su s 5:3 protiv ekipe iz Gradačca. 

"Nakon odličnog otvaranja utakmice i vodstva 2:0 bespotrebno smo napravili greške u zadnjoj liniji i to nas je koštalo. Odbrana je najiskusniji dio ekipe, a pravi najviše grešaka. Gledaoci mogu biti zadovoljni, ali ja ne, bilo je previše grešaka. Čestitao bih Bajiću na odličnoj partiji, on nas je danas izvukao. Čestitke i gostujućem treneru na hrabro postavljenoj igri", kazao je Admir Adžem, šef stručnog štaba Plavih na zvaničnoj press-konferenciji nakon utakmice.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.