Metalleghe se riješio petorice fudbalera

Igračke promjene u timu iz Jajca

Metalleghe se riješio petorice fudbalera

 

Federalni prvoligaš NK Metalleghe BSI će u nastavak sezone ući bez petorice fudbalera koji su nosili dres ovog kluba u jesenjem dijelu sezone.

Nakon što su ranije klub napustili Luka Zelenika, Marino Sabljić i Jasmin Ramić, Metalleghe BSI i Sandro Marin dogovorili su sporazumni raskid suradnje. Također, za Metalleghe u proljetnoj polusezoni neće nastupati ni Antonio Jurević.

Metalleghe se putem zvanične web stranice zahvalio pomenutim fudbalerima na vremenu provedenom u klubu, te im poželio sve najbolje u budućnosti.

Metalleghe se nakon prvih 15 kola u 1. Ligi Federacije Bosne i Hercegovine nalazi tek na 12. mjestu na tabeli sa 16 bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi