Trener Plavih nakon remija u Travniku

Adžem: Premalo toga smo stvorili da bi pobijedili

Fudbaleri Željezničara remijem bez golova na Piroti protiv Travnika upisali su svoj treći neriješeni rezultat u dosadašnjih 14. kola BH Telecom Premijer lige.

"Tradicionalno teško igramo ovdje u Travniku, ne odgovara nam ekipa Travnika. Međutim, što se kaže 'ako ne možeš pobijediti, nemoj izgubiti', a ono pozitivino u ovoj utakmici jeste što nismo primili pogodak. Imali smo mnogo problema u igri prema naprijed. Igrali smo bez dva bočna igrača. Morali smo kombinovati, stavljati neke igrače koji nikada nisu igrali na toj poziciji, ali su odigrali korektno. Premalo toga smo stvorili da bi pobijedili", rekao je Adžem nakon remija njegove ekipe na stadionu Pirota.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.