Adžem: Široki je u velikoj prednosti, no nećemo se predati

Plavi jure dva gola zaostatka

Adžem: Široki je u velikoj prednosti, no nećemo se predati

A. Beganović

Danas je na rasporedu sedam revanš susreta osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a najzanimljivije bi trebalo biti na Grbavici gdje će Željezničar u duelu sa Širokim Brijegom pokušati stići dva gola zaostatka iz prvog meča.

U prvom susretu Široki Brijeg je na Pecari slavio sa 2:0 i upravo zbog toga je favorit za prolaz u četvrtfinale, no Željezničar se neće lako predati.

"Široki ima sjajan rezultat, no ne i nedostižan. Pokušat ćemo na samom otvaranju susreta postići pogodak, a ako uspijemo, onda je sve moguće", za SportSport.ba kaže trener Željezničara, Admir Adžem.

Adžem će priliku pružiti i fudbalerima koji su u dosadašnjem dijelu sezone igrali nešto manje i nada se da će oni istu iskoristiti na najbolji način.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Priliku će dobiti neki fudbaleri koji su u posljednje vrijeme igrali manje i na njima je da istu iskoriste", govori Adžem i dodaje:

"Široki Brijeg je iskusna ekipa, koja zna igrati na rezultat. Bez obzira što imamo zaostatak od dva pogotka, ne smijemo bezglavo jurišati, odnosno moramo biti skoncentrisani i na odbrambene zadatke jer ako bismo primili pogodak, naše šanse za plasman u četvrtfinale bile bi svedene na minimum. Sve u svemu, gosti su u prednosti, no mi se nećemo predati i učinit ćemo sve da se plasiramo u četvrtfinale."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.