Trener juniora Željezničara za SportSport.ba

Adžem: U Tuzlu smo došli da pobijedimo

S. Mlaćo

Juniori Željezničar u Tuzli su danas savladali vršnjake iz tuzlanske Slobode sa minimalnih 1:0, te upisali veoma važnu pobjedu.

Nakon utakmice nastalo je veliko slavlje igrača Željezničara s obzirom da su im ova tri boda donijela i lidersku poziciju, a svoj komentar utakmice za SportSport.ba je dao trener juniora Željezničara Admir Adžem.

"Vrlo teška utakmica, prije svega iz razloga što su igrale dvije ekipe koje su glavni kanddidati za titulu. Mi smo došli ovdje sa namjerom da pobijedimo i to smo i ostvarili. Na kraju smo ipak uspjeli postići taj pogodak", kazao je Adžem.

Osam kola dijeli Željine nade od titule.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

"Ostalo je još osam kola i ima dosta da se igra. I da smo izgubili ne bi bio kraj, ovako pogotovo,  i ja se nadam da ćemo do kraja zadržati lidersku poziciju", jasan je bio Adžem.

Adžem je bio i trener seniorske momčadi Plavih sa Grbavice, a mnogi sjajne rezultate juniorske momčad između ostalih pripisuju upravo njegovom veoma kvalitetnom i predanom radu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi