Adžem: Žao mi je što nismo ostvarili uvjerljiviju pobjedu

Nakon trećeg ovosezonskog trijumfa

Adžem: Žao mi je što nismo ostvarili uvjerljiviju pobjedu

Fudbaleri Željezničara na gostovanju u Zvorniku kod Drine trijumfom od 2:1 stigli su do svoje četvrte ovosezonske pobjede. Dvije gostujuće pobjede u svega četiri dana dokaz su da mladi tim plavih sa Grbavice na početku sezone bolje partije pruža u gostima.

"Zadovoljan sam jer smo ostvarili zacrtano, iako nije bilo nimalo lako. Igrali smo protiv dobre ekipe i vjerujte mi da će se ovdje mnoge ekipe dobro namučiti", rekao nam je nakon utakmice šef stručnog štaba Željezničara Admir Adžem.

"Angažmanom i borbenošću sam zadovoljan, ali uvijek može bolje. Žao mi je što nismo ostvarili uvjerljiviju pobjedu, a mogli smo da je realizacija bila malo bolja. Ponavlja se to da opet igramo dobro u gostima, ali treba priznati i reći da su nam u goste dolazile dvije najbolje ekipe", istakao je stručnjak na klupi Plavih.

Na opasku da je i Tomislav Tomić konačno probio maler u ovoj sezoni, te postigao svoj prvijenac, evidentno zadovoljni Adžem je u šaljivom tonu kazao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Da je dao sve šanse u kojima se našao do sada je mogao biti prvi strijelac lige".

"Tokom utakmice na povrede su se žalili Sadiković i Memija, pa smo obavili izmjene. U svakom slučaju na reprezentativnu pauzu idemo sa ispunjenim ciljem, sa dosta vremena da se igrači oporave", rekao je Ažem na kraju. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.