Agičić odlazi na probu u Pescaru

Mladi golgeter Bravo publikuma

Agičić odlazi na probu u Pescaru

Mladi golgeter Bravo Publikuma, Ervin Agičić koji je bio u nominaciji za najboljeg kadetskog fudbalera Bosne i Hercegovine u izboru SportSport.ba, sutra (nedjelja) odlazi na probu u talijansku Pescaru.

Agičić je zaista pokazao svoje golgeterske sposobnosti. Prošle sezone je postigao 29 golova, dok je ove u 16 nastupa osam puta tresao protivničke mreže.

15-godišnji napadač je imao skraćeni odmor. Naime, iznenada je dobio poziv iz Pescare, tako da je morao odmah krenuti sa treninzima kako bi spreman otputovao u Italiju, gdje će provesti pet dana.

"Otac je dobio poziv iz kluba i rekli su mu da je stigla ponuda iz Pescare. Zaista sam bio iznenađen. Istog dana sam krenuo sa treninzima, jer sam bio na odmoru i bio sam nespreman. Odradio sam nekoliko treninga i sada se puno bolje osjećam", rekao je Agičić za SportSport.ba, dodavši:

"Nadam se da će u Italiji proći sve najbolje. Potrudit ću se da pokažem sve najbolje i da pokušam zadovoljiti. Sreća, nema povreda. Zdrav sam i mogu pokazati svoj kvalitet. Zaista sretan sam što se nešto ovako desilo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.