Ahmed Šljivo osvojio loptu

SportSport.ba i Heineken vas nagrađuju

Ahmed Šljivo osvojio loptu

E. Škorić

Nakon ruksaka kojeg je osvojio Dženan Sadiković, SportSport.ba i Heineken nastavili su sa dijeljenjem nagrada. Tako je naš vjerni čitatelj Ahmed Šljivo osvojio loptu.

Poslije ruksaka (pripao Dženanu Sadikoviću), nagrada je bila Heinekenvoa lopta. Njen vlasnik je Ahmed Šljivo, koji je bio najbrži, tačno odgovorivši na naše postavljeno pitanje: Lyon je na svom Gerlandu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka ugostio madridski Real. Kojim rezultatom je ta utakmica završena?

Rezultat pomenute utakmice glasio je 1:1. Gosti iz Madrida poveli su preko Benzeme, ali je Gomis donio izjednačenje Lyonu za kojeg nastupa i bh. reprezentativac Miralem Pjanić.

Na zid naše Facebook grupe stiglu su brojni tačni odgovori, no najbrži je ipak bio Ahmed kojem ovom prilikom čestitamo.

Sretni dobitnik svoju nagradu može preuzeti do subote u redakciji portala SportSport.ba u zgradi Energoinvesta, ulica Hamdije Čemerlića 2, 17. sprat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.