Ahmetović: Drago mi je da sam proradio

Iskusni napadač postigao dva pogotka

Ahmetović: Drago mi je da sam proradio

S. Mlaćo

Jedan od najboljih pojedinaca posljednje ligaške utakmice protiv Viteza, u kojoj je bordo tim slavio visoku pobjedu rezultatom 4:0, bio je Mersudin Ahmetović.

Iskusni napadač postigao je dva gola, te je imao još nekoliko dobrih prilika na utakmici.

"S obzirom u kakvoj smo situaciji bili i šta nas je sve snašlo u proteklom periodu, smogli smo snage i mislim da smo u svim segmentima nadigrali Vitez. Bilo je tu dobrih poteza, dosta trke i puno borbenosti, jednostavno, želili smo tu pobjedu i drago mi je što smo osvojili nova tri boda.", rekao je Ahmetović, dodavši:

"Naravno, od napadača se traži da daje golove i da daje maksimum na terenu. Drago mi je da sam proradio i nadam se da se neću zaustaviti."

U narednom kolu, Bordo klub na Koševu dočekuje Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Derbi utakmica narednog kola. Želimo nastaviti sa dobrim igrama i potvrditi ovu pobjedu protiv Viteza. Dobro ćemo se spremiti za tu utakmicu. Sigurno nas očekuje zahtjevan susret, ali vjerujem da imamo dovoljno snage i kvaliteta da odigramo jednu dobru utakmicu i osvojimo nove bodove.", zaključio je Ahmetović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi