Ahmetović: Napravili smo odličan posao u finišu prvog dijela

Napadač Sarajeva postigao novi gol

Ahmetović: Napravili smo odličan posao u finišu prvog dijela

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su na Koševu pobijedili Radnik sa 2:0.

Sarajevo je na dosta teškom terenu uspjelo da slavi protiv Radnika sa 2:0 i tako prvi dio sezone završi na drugom mjestu. Prvi gol za domaći tim postigao je Mersudin Ahmetović koji je nakon meča kazao da svaka pobjeda dobro dođe, te da joj se ne treba gledati u zube.

"Svaka pobjeda dobro dođe i ne treba joj se gledati u zube. Diktirali smo tempo od početka utakmice i bilo je pitanje momenta kada ćemo dati gol. Hvala Bogu dao sam gol i onda je bilo pitanje trenutka kako ćemo završiti meč. Na moju visinu i odraz logično je da pomažem i u odbrani kada su prekidi, igram gdje god trener kaže", rekao je Ahmetović, te dodao:

"Sretan sam što igram dobro, sada idemo na odmor i trebamo malo zaboraviti na fudbal i sve što se dešavalo. U pripreme moramo ući što spremnije. Napravili smo odličan posao što smo Zrinjskom došli na samo četiri boda zaostatka".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije