Ahmetović nastavio rešetati mreže protivničkih ekipa

Sarajevo vodi protiv Radnika

Ahmetović nastavio rešetati mreže protivničkih ekipa

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva igraju na domaćem terenu protiv Radnika u okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

U prvom poluvremeu domaća ekipa je imala nekoliko sjajnih prilika, ali se Radnik uspješno branio. Gosti iz Bijeljine čekali su šanse iz kontri, a mogli su do vodstva na početku drugog poluvremena kada je Obradović propustio dobru priliku.

Ipak, u 60. minuti Sarajevo je stiglo do prednosti. Duljević je centrirao, a sjajno se u petercu gostiju snašao Ahmetović koji je glavom loptu poslao u mrežu Radnika.


Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi