Napadač Sarajeva

Ahmetović: Priželjkujem pobjedu bez primljenog gola

Napadač Sarajeva i najbolji strijelac ovog kluba Mersudin Ahmetović najavio je predstojeći prvi finalni meč Kupa BiH protiv Širokog Brijega.

"Svjesni smo važnosti utakmice koja je pred nama. Igračima ne treba poseban motiv, igramo na oba fronta i pokušat ćemo uraditi sve što je u našoj mogućnosti da sutra ostvarimo dobar rezultat i da nam u revanšu bude lakše", rekao je Ahmetović, te dodao:

"Sutra priželjkujem pobjedu bez primljenog gola jer svaka takva pobjeda nam daje dobre šanse pred revanš na Pecari".

Prvi meč Sarajeva i Širokog Brijega u finalu Kupa BiH igra se sutra (srijeda) s početkom u 18 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi