Ahmetović: Zasluženo smo slavili u Bijeljini

Iskusni napadač FK Sarajevo

Ahmetović: Zasluženo smo slavili u Bijeljini

S. Mlaćo

Jedan od najboljih pojedinaca posljednje premijerligaške utakmice Fudbalskog kluba Sarajevo bio je Mersudin Ahmetović.

iskusni napadač postigao je dva gola u Bijeljini protiv Radnika, te je sada sa šest postignutih golova na vrhu liste strijelaca Premijer lige BiH. U razgovoru za fksarajevo.ba prenio je svoje utiske nakon susreta.

"Prije svega smatram da smo odigrali jednu dobru utakmicu, da smo dobro ušli i od prvog minuta nametnuli svoj ritam. Drago mi je zbog pobjede. Igramo sve bolje i bolje i poporavljamo neke nedostatke u našoj igri. Smatram da smo zasluženo pobjedili, stvorili smo veliki broj šansi, postigli i četiri gola i naravno, drago mi je što sam se opet upisao u strijelce, ali moram reći da je meni najvažnije da ekipa igra dobro i ostvaruje pobjede.", rekao je Ahmetović.

U narednom kolu, Bordo klub će dočekati Krupu na Olimpijskom stadionu "Asim Ferahtović-Hase".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Želimo nastaviti sa dobrim igrama, dobrim rezultatima. Respektujemo ekipu Krupe, ali mi želimo pobjedu, kojom bi nastavili naš povratak na vrh tabele. Mogu reći da je atmosfera u ekipi jako dobra i vjerujem da ćemo se kvalitetno spremiti za utakmicu. Uz podršku naših navijača, možemo do pobjede.", zaključio je Ahmetović.

Sarajevo dočekuje Krupu u nedjelju, 1. oktobra na koševskom stadionu sa početkom u 16 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi