Ajayi napušta Široki Brijeg i vraća se u Rijeku

Istekla posudba

Ajayi napušta Široki Brijeg i vraća se u Rijeku

Nigerijski napadač Goodness Ajayi će od naredne sezone najvjerovatnije nastupati za Rijeku.

Ovom Nigerijcu je u prošloj sezoni nastupao za Široki Brijeg kao posuđen igrač, a sve su prilike da se više neće zadržavati na Pecari.

Ajayiju je istekla posudba i informacije bliske klubu sa Rujevice govore da u hrvatskom viceprvaku ozbiljno računaju na Nigerijca u narednoj sezoni, te da će ovaj mladi fudbaler dobiti drugu priliku u Rijeci.

Nigerijski fudbaler će se pojaviti na prozivci Rijeke koja je zakazana za 9. juni, kada će ovaj klub započeti pripreme za nastup u Evropskoj ligi, a tada bi trebalo postati i definitivno jasno da se neće vraćati nazad na Pecaru.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednim danima bi trebala biti poznata i sudbina Joze Špikića, koji je za Široki Brijeg također nastupao kao posuđen igrač iz Rijeke.

Ovaj fudbaler je zbog teške povrede propustio cijelu proljetnu polusezonu, a njegov ostanak na Pecari je pod znakom pitanja.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti