Ajdin Škrebo pogodio za novu pobjedu Mladosti iz Malešića

Druga liga Sjever, 6. kolo:

Ajdin Škrebo pogodio za novu pobjedu Mladosti iz Malešića

M. Šljivak

Fudbaleri Mladosti iz Malešića savladali su danas kao gosti imenjaka iz Puračića s 2:1, te su i dalje vodeći tim Druge lige Sjever

Gosti su poveli već nakon dvije minute igre. Mrežu domaćih je pogodio Anel Mujkić za vodstvo od 1:0, da bi domaći preko Alića u 23. minuti izjednačili na 1:1.

Ovaj rezultat se zadržao sve do 10 minuta prije kraja kada gosti iz Malešića ipak  dolaze do pobjede. Ajdin Škrebo je postavio konačnih 2:1. 

Domaće pobjede u ovom kolu su upisali Mramor i Slaven. Mramor je s 3:1 savladao ekipu Ingrama, dok je Slaven lagano savladao Posavinu s uvjerljivih 3:0.

Pogocima Zulića i Mešića Sloga iz Tojšića je savladala na gostovanju Odžak s 2:1, a jedini gol za domaće je postigao Savić s penala. 

Susret Bosne i Radnika u Kalesiji je završen bez golova (0:0)...

Druga liga Sjever:

Slaven - Posavina 3:0
Bosna (K) - Rudar 0:0
Mramor - Ingram 3:1 (Bečić, 45', Bećirović 50', Bešić 63' / Salkić 11')
Mladost (P) - Mladost (M) 1:2 (Alić 23' / Mujkić 2', Škrebo 80')
Odžak - Sloga (T) 1:2 (Savić 87'p / Zulić 25', Mešić 76')

Sutra igraju:

Bosna (M) - Rudar
Priluk - Dizdaruša
Prokosovići - Sloga (S.H)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.