Đajić: Samo da ne parkiraju autobus u šesnaesterac

Član tima iz Gabele

Đajić: Samo da ne parkiraju autobus u šesnaesterac

M. Maksimović

GOŠK je u utakmici protiv Jedinstva favorit, a kada se tome pridoda da gosti meč dočekuju s mnogo problema, odnosno da ne znaju ni kako pokriti putne troškove do Hercegovine, onda se može reći da su Gabeljani i apsolutni favoriti.

 Stoper Darko Đajić kaže kako je Jedinstvo dosad znalo biti neugodno po GOŠK.

“Ništa nas osim pobjede ne bi zadovoljilo i tako ćemo se od početka utakmice i postaviti. Jedinstvo je dosad znalo biti nezgodno, ali vjerujem da ovog puta neće biti problema. Samo da ne parkiraju autobus pred gol“, izjavio je Đajić koji je tokom sedmice propustio nekoliko treninga.

“Mučila me prehlada, ali ću gotovo sigurno zaigrati sutra. Svi se nadamo pobjedi i ostanku u samom vrhu tabele“, dodao je.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Olakšavajuća okolnost za trenera GOŠK-a je i što ovog puta nema kartoniranih, ni povrijeđenih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi