Akademija FK Sarajevo gostuje u Bosanskoj Otoci

Bordo omladinci putu u Krajinu

Akademija FK Sarajevo gostuje u Bosanskoj Otoci

U četvrtak, 13. novembra, biće odigrane prijateljske utakmice između U-17 i U-19 reprezentacija Unsko-sanskog kantona i selekcija Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo.

Obje utakmice biće odigrane na stadionu u Bosanskoj Otoci. Prvi susret kadetskih selekcija igra se sa početkom u 11 sati, dok je duel juniora zakazan za 13 časova.

"U sklopu programa rada Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, u prvenstvenim pauzama želimo odigrati prijateljske utakmice protiv nekoliko selekcija sastavljenih od najboljih igrača određenih kantona. U četvrtak igramo protiv selekcija Unsko-sanskog kantona", kazao je šef Akademije Fudbalskog kluba Sarajevo, Almir Hurtić, dodavši:

"Želimo prije svega raditi na promociji Fudbalskog kluba Sarajevo i naše Akademije, te očekujemo dobre utakmice. Naravno, želimo da evidentiramo i zapazimo igrače koji će se pokazati i biti interesantni za našu Akademiju".

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Polaznici naše Akademije imati će priliku da odmjere snage sa najboljim mladim igračima iz već pomenutog područja.

Svi posjetioci imati će mogućnost da se učlani u FK Sarajevo, a svaki novi član na poklon će dobiti majicu "FK Sarajevo Europa League".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.