Đakušić: Kozara se može nositi sa svim ekipama u play-offu

Golman Kozare nakon poraza u Zvorniku

Đakušić: Kozara se može nositi sa svim ekipama u play-offu

D. Vejo

Velimir Stojnić i njegovi izabranici poraženi su danas u Zvorniku od ekipe Drine rezultatom 2:0, a u okviru četvrtog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske.

Gradiščanci su kao mlad tim, u prvih 45 minuta pružili dosta dobar otpor raspoloženom protivniku i prošlogodišnjem premijerligašu. Ipak, iskustvo Drine je presudilo u drugom dijelu utakmice, te su tako Zvorničani stigli do novog trijumfa, trećeg u Ligi za prvaka.

"Danas smo odigrali tešku i zahtjevnu utakmicu u Zvorniku sa dobrim protivnikom. Pokušali smo da Drini što bolje pariramo, a što smo uspjeli u prvom poluvremenu. U drugom dijelu utakmice, smo zakazali u nekoliko situacija i primili dva gola koja su nas koštala poraza. Imali smo i mi svoje šanse ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Uprkos porazu, Kozara je pokazala da se može nositi sa svim ekipama i da smo zasluženo u play-offu", izjavio je za SportSport.ba golman Kozare, Stefan Đakušić.

Naredni meč, Kozara igra na svom terenu kada im u goste dolazi ekipa Tekstilca iz Dervente.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi