Aladžić: Želimo duplu krunu

Igrač Mostar SG-a

Aladžić: Želimo duplu krunu

M. Maksimović

Nakon nedavni osvojene titule prvaka BiH, Mostar SG danas će pokušati osvojiti i Kup, te tako objediiniti titule u bh. futsalu za ovu godinu. 

Protivnik je klub koji je i u prvenstvu bio jedini pravi konkurent, Centar iz Sarajeva, a prvi meč okončan je pobjedom Mostaraca rezultatom 5:3.

“Želimo obijediti i danas, te na koncu osvojiti duplu krunu. Imamo pozitivan rezultat iz prve utakmice u kojoj  smo se na kraju opustili i primili dva jeftina pogotka. Danas u meč moramo ući maksimalno ozbiljno i vjerujem da titula tada neće izostati“, rekao je igrač Mostar SG-a Mario Aladžić.

Stručni štab Mostaraca za današnje finale na raspolaganju će imati  kompletan tim. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi