Albanci "otkrili" naš sastav i napravili kardinalnu grešku

Otkud Bičakčić?

Albanci "otkrili" naš sastav i napravili kardinalnu grešku

E. Škorić

Od 18 sati večeras u Elbasanu prijateljski susret igraju selekcije Albanije i Bosne i Hercegovine.

Albanci imaju tri uzastopna poraza i žele da se pred svojim navijačima, protiv BiH, iskupe za loše rezultate, ali svakako će se puno toga pitati i izabranici Mehmeda Baždarevića.

Mediji u Albaniji pribojavaju se novih navijačkih incidenata (lokalni navijači na svoj se način bore protiv tamošnjeg Saveza), ali najavljuju da će se na terenu vidjeti prava fudbalska predstava, obzirom da i jedni i drugi imaju kvalitetne igrače u svojim redovima.

U najavi utakmice, albanski portal Telegrafi ističe da će Sadiku igrati protiv Džeke i da su njih dvojica glavne uzdanice. 

Međutim, prema nekim drugim portalima u Albaniji, Sadiku skoro 100 posto neće biti spreman nakon povrede koju je zadobio u meču protiv Italije.

Telegrafi tvrdi da će od prve minute igrati Strakhoska, Hysaj, Veseli, Kukeli, Ajeti, Agolli, Lila, Memushaj, Basha, Roshi, Sadiku.

Isti portal navodi da će BiH igrati u sastavu: Begović, Bičakčić, Šunjić, Zukanović, Kolašinac, Krunić, Cimirot, Višća, Vrančić, Džeko i Hodžić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Možda bismo povjerovali u ovaj sastav da je u Albaniji Ermin Bičakčić. Stoper Hoffenheima se, naime, zbog povrede vratio u Njemačku i nije u kombinacijama za utakmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi