Aldin Čajić novi član turskog Elazigspora

Bivši mladi reprezentativac naše zemlje

Aldin Čajić novi član turskog Elazigspora

S. Mlaćo

Aldin Čajić, bivši mladi reprezentativac naše zemlje napustio je Češku, tačnije Duklu Prag i danas postao član turskog drugoligaša Elazigspora.

Čajić je sa timom iz Turske potpisao ugovor na dvije i pol godine.

"Hvala svim ljudima koji su bili uz mene da ostvarim svoj cilj. Hvala mojoj porodici i prijateljima bez kojih ne bih bio ovdje gdje sam sada. Sretan sam zbog potpisa i nadam se da je ovo samo početak onoga što slijedi", napisao je ovaj nogometaš na svom profilu nakon potpisa ugovora. 

Pored Dukle, ovaj 24-godišnjak nastupao je za Teplice te mladi tim Sparte iz Praga. Za našu mladu reprezentaciju upisao je devet nastupa i postigao dva pogotka. Elazigspor je trenutno na 15. mjestu druge lige Turske. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi