Aldin Šišić nije više igrač dobojske Mladosti

Sporazumni raskid ugovora

Aldin Šišić nije više igrač dobojske Mladosti

D. Kurbegović

Fudbaleri Mladosti iz Doboja kod Kaknja prvi dio sezone u Premijer ligi završili su na osmom mjestu s 22 boda. Kakanjci su imali za cilj ove sezone igrati Ligu za prvaka, ali to će biti zaista teško i ostvariti. Husref Musemić je rukovodstvu kluba dostavio da ne računa na četvoricu igrača, s kojim će se klub pokušati razići na prijateljski način.

Kako smo već pisali pored četvorice otpisanih igrača, još dvojica igrača imaju namjeru napustiti Mladost. Riječ je o Adnanu Hodžiću i Aldinu Šišiću. Upravo je ovaj posljednji kako saznaje SportSport.ba danas nakon sastanka s predsjednikom kluba Mensurom Mušijom dogovorio sporazumni raskid ugovora.

Šišić je u Kakanj stigao prije tri sezone, s klubom je ušao u Premijer ligu, te u historijskoj prvoj sezoni uspio da ostvari opstanak u prošloj sezoni. Ove sezone ubilježio je 17 nastupa u Premijer ligi, te jedan u okviru Kupa BiH.Ovaj 26-godišnji veznjak pored Mladosti nastupao je još za Čelik, Vitez, Slobodu i Velež.

Nije isključeno da se ovaj igrač koji može pokriti sve pozicije u veznom redu vrati u svoj matični klub Čelik, s kojim bi pokušao izboriti opstanak u Premijer ligi.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti