Aldin Šišić novi igrač Mladosti iz Kaknja

Veliko pojačanje u veznom redu

Aldin Šišić novi igrač Mladosti iz Kaknja

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti iz Kaknja imaju velike ambicije u narednoj sezoni Prve lige FBiH, potvrda tome su sjajna pojačanja koja su u posljednjih 10-tak dana stigla u klub.

Nakon što su angažovali iskusnog 32-godišnjeg stopera Almira Hasanovića, koji bi trebao zatvoriti sve rupe u odbrani, klub iz Kaknja pojačao se i u napadu, gdje su doveli 23-godišnjeg Harisa Dilavera iz Viteza, koji je već na prvoj pripremnoj utakmici pogodio za novi klub.

Najnovije i svakako najvrjednije pojačanje u Kakanj je stiglo jučer, a riječ je o 23-godišnjem veznjaku Aldinu Šišiću, koji stiže iz Viteza da bi pojačao vezni red i poboljšao protok lopte prema napadačima u narednoj sezoni.

Šišić je u svojoj karijeri osim Čelika, nastupao za Slobodu iz Tuzle, te mostarski Velež, a prošlu sezonu je bio standardni igrač Viteza, kojeg je na kraju sezone napustio nakon što mu je istekao ugovor.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.