Aleksandar Kosorić pronašao novi klub

Nekadašnji kapiten Željezničara u Latviji

Aleksandar Kosorić pronašao novi klub

S. Mlaćo

Nekadašnji kapiten Željezničara, te dojučerašnji član Radnika iz Bijeljine Aleksandar Kosorić (30) pronašao je novi angažman.

Naime, Kosorić će karijeru nastaviti u Latviji, tačnije prvaku te zemlje Spartaksu iz Jurmale.

Iskusni defanzivac potpisat će ugovor na godinu i pol dana, a o prvim dojmovima govorio je za SportSport.ba.

"Drago mi je što sam pronašao novi klub, te jedva čekam da se priključima novim saigračima. Došao sam da probam pomoći klubu da odbrani titulu, jer je to i cilj. Čelnici Spartaksa bili su najkonkretniji i najprofesionalniji u pregovorima", kazao je Kosorić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kosoriću ovo neće biti prvi odlazak u inostranstvo, s obzirom da je već nastupao za irački Erbil SC, a nosio je i dres Radničkog iz Niša, Partizana, Rada, te Slavije. Za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je jedan nastup.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi