Aleksandar Nikolić novi golman GOŠK-a

Pojačao golmansku poziciju

Aleksandar Nikolić novi golman GOŠK-a

J. Duvnjaković

Nogometaši GOŠK-a iz Gabele nakon pobjede nad Travnikom nastavili su sa pripremama za predstojeću sezonu Prve lige FBiH. 

U stručnom štabu „Plavih lavova“ odlučili su da im je potrebno dodatno pojačanje na poziciji golmana, pa su za tu namjenu odlučili angažovati dojučerašnjeg golmana Radničkog iz Lukavca Aleksandra Nikolića.

Da je dogovor postignut potvrdio nam je i Nikolić, ali i objasnio zašto je odlučio prihvatiti ponudu GOŠK-a.

"U prethodnim danima imao sam nekoliko kontakata sa klubovima iz inostranstva, međutim nisam želio puno kalkulisati i prihvatio sam ponudu GOŠK-a. Imao sam priliku da kvalitetno upoznam ekipe u Prvoj ligi FBiH dok sam bio na posudbi u Radničkom, pa sam ocijenio da će najbolje za mene biti da ostanem u okvirima iste lige i pokušam napraviti nešto više sa nekom od ekipa", kazao nam je Nikolić i potom dodao:

Moje ambicije i ambicije GOŠK-a su se poklopile, želimo pokušati vratiti klub u Premijer ligu BiH. Dogovor je brzo postignut na zadovoljstvo obje strane.“

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nikolić je ranije branio boje Iskre iz Danilovgrada, Rudar Prijedora, Goražda i Radničkog iz Lukavca gdje je bio na posudbi iz Slobode za koju, zbog problema administrativne prirode, nije imao priliku upisati službeni nastup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi