Aleksić i Hasečić novi igrači Travnika
Bljesak

Stižu pojačanja na Pirotu

Aleksić i Hasečić novi igrači Travnika

Travnički premijerligaš  dobio je dva nova pojačanja za nastavak prvenstva u Premijer ligi BiH. Fudbaleri koji će staviti paraf na ugovor sa "Vezirima" su Radoslav Aleksić i Adis Hasečić.

Aleksić bi na Piroti trebao nadomjestiti odlazak Armina Helvide, a radi se o 28-godišnjem defanzivcu koji je posljednji angažman imao u Zrinjskom.

Iz kanadskog Waterlooa na Pirotu je stigao Hasečić, kojem je ovo ujedno i povratak u redove Travnika. Hasečić je u svojoj dosadašnjoj karijeri još bio član Famosa i Olimpica. 

Trenutno devetoplasirani tim Premijer lige BiH do kraja prijelaznog roka trebao bi dovesti još nekoliko kvalitetnih fudbalera, koji bi Travniku donijeli sigurnost i proljeće bez straha za opstanak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.