Aleksić: Pobjedu posvećujemo Varupi

Smatra da je Travnik zasluželo slavio

Aleksić: Pobjedu posvećujemo Varupi

Nogometaši Travnika jučer su na svom stadionu hrabrom i stprljivom igrom uspjeli savladati favorizirane goste iz Sarajeva, a jedini pogodak na utakmici postigao je Koudaio u 90. minuti.

Odbrana na čelu sa Aleksićem i Hasanhodžićem izgledala je odlično, a dokaz toga je i to da Leon Benko nije imao niti jednu čistu šansu na utakmici.

"Utakmica je bila teška, znali smo protiv koga igramo. Šef Memić je dobro postavio ekipu i svi smo dali svoj maksimum, te na kraju nagrađeni u posljednjem minutu utakmica. Sigurno da je ovo veliko iznenađenje, ali mislim da smo zasluženo slavili jer smo svi izgarali na terenu i dali svoj maksimum" izjavio je Radoslav Aleksić nogometaš Travnika.

"Igrali smo za Travnik, za Gerilu i za Elvedina Varupu. Njima posvećujemo ovu pobjedu", dodao je Aleksić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Travnik u narednom kolu gostuje Zrinjskom, ekipi koja je u prva dva kola osvojila maksimalnih šest bodova.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.