Alić: Želimo finansijski stabilan klub

Član UO FK Sloboda

Alić: Želimo finansijski stabilan klub

Upravni odbor FK Sloboda Tuzla radi u punom sastavu sa ciljem da se klub održi na stabilnom finasijskom nivou što će omogućiti dalji razvoj kluba i ostvarenje postavljenih ciljeva.

Mensur Alić, član Upravnog odbora FK Sloboda Tuzla, u razgovoru za zvaničnu internet stranicu tuzlanskog kluba istakao je važnost da Uprava kluba funkcioniše u punom sastavu, te da je njegov plan da kontinuirano radi na finansijskoj stabilnosti kluba.

"Ja sam svoj mandat dao predsjedniku Skupštine, tako da na prvoj održanoj sjednici mene zamjene sa nekim operativnijim jer FK Sloboda zahtjeva mnogo truda, zalaganja i slobodnog vremena što ja nemam. Dao sam mandat na raspologanje, kako bih se ja posvetio isključivo finansijama", kazao je Menusr Alić i naglasio da ostaje u Slobodi s ciljem da radi na stabilizaciji kluba.

"Za druge, neke tehničke stvari i ostale zadatke koji su me sljedovali u Upravnom odboru nemam vremena, a tu su i zdravstveni problemi, stoga bih  svoje mjesto u Upravi prepustio nekom mlađem i operativnijem. Ja ću ostati i raditi na finansijskoj stabilizaciji FK Sloboda, što je osnovni cilj i zadatak", dodao je Alić.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi