Trener Bosna Seme za SportSport.ba

Alihodžić: Da smo bod danas osvojili ne bi nezasluženo bilo

E. Dindić

U okviru 16.kola Prve lige FBiH za fudbalere ekipa Bosna Seme gostovala je u Simin Hanu kod ekipe Sloge i na kraju u jednoj  veoma teškoj utakmici poražena rezultatom 2:1. 

Trener ekipe Bosna Seme Emir Alihodžić za portal SportSport.ba prokomentarisao je današnji susret.

" Prvih 10-15 minuta susreta smo odigrali jako loše, vrlo brzo smo primili i gol, nakon toga smo izravnali stanje na terenu, počeli smo i mi da igramo, onda nas je presjekao ponovo crveni karton. Drugo poluvrijeme bilo je dosta dobro, fizički smo dobro parirali domaćinu, mislim da ne bi bilo nezasluženo da smo odigrali i neriješeno. Mogli smo primiti i još koji gol, ali mi smo se jednostavno otvorili krenuli smo naprijed, kada se sve rezimira mislim da smo ipak bili bliže bodu. Što se tiče nastavka sezone naš primarni cilj je opstanak u Prvoj ligi FBiH, iako budemo igrali kao u drugom poluvremenu današnje utakmice taj cilj nije neostvariv.", zaključio je Alihodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi