Željezničar siguran protiv GOŠK-a

Alihodžić: Diatta nije ispoštovao dogovor

Fudbaleri Željezničara su danas na Grbavici bez većih poteškoća stigli do pobjede nad GOŠK-om (3:0).

Zbog suspenzije Edisa Mulalića, Plave je i drugu utakmicu zaredom sa klupe vodio Haris Alihodžić, koji je nakon utakmice bio zadovoljan prikazanom igrom.

"Odigrali smo, po meni, jako dobru utakmicu. Pobijedili smo sa 3:0 a ta pobjeda bez primljenog gola je bila ono čemu smo se nadali prije početka. Trebamo odigrati dobro i u revanšu i plasirati se među osam najboljih", rekao je Alihodžić.

Senegalski fudbaler Secoubba Diatta je igru napustio nakon svega dvadesetak minuta provedenih na terenu, a uzrok tome nije povreda.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Iskreno da vam kažem, vjerovatno je razlog što je Diatta izmijenjen njegova nešto slabija igra. Nije ispoštovao ono što je bilo dogovoreno na sastanku prije utakmice i zbog toga je zamijenjen".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.