Foto: SportSport.ba

Trener Bosna Seme nakon ubjedljive pobjede

Alihodžić: Mislim da smo pokazali da vrijedimo

Bosna Sema je na današnoj utakmici 28. kola Prve lige Federacije BiH deklasirala Novi Travnik sa uvjerljivih 7:0. Ekipa Bosna Seme je na Koševu dominirala čitavim tokom susreta i pokazala zaista odličnu igru, ipak, i uprokos ovoj ubjedljivoj pobjedi ova ekipa je ostala na pretposljednjem mjestu na tabeli koje vodi u niži rang.

Trener domaćih Emir Alihodžić je ipak bio zadovoljan onime što je njegova ekipa danas pokazala ne terenu.

"Naravno da sam zadovoljan. Kada se ostvari ovakav rezultat naravno da smo zadovoljni." izjavio je nakon utakmice trener Bosna Seme, te dodao:

"Objektivno, mi smo klub koji postoji dvije godine i u te dvije godine smo prošli dva ranga takmičenja, došli smo u Prvu ligu FBiH. Ovo je jedno dobro iskustvo za nas, osvojili smo 32 boda, mislim da nije malo. Imamo još dvije utakmice u kojima ćemo pokušati da osvojimo još šest bodova. Mislim da smo se pokazali da vrijedimo u ovoj ligi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi