Alijagić ponovo među stativama Jedinstva

Pojačanje za crveno-bijele

Alijagić ponovo među stativama Jedinstva

Nakon niza turbulencija, prvenstveno misleći na lošu financijsku situaciju i dugovanja prema igračima, čini se da se stanje polako normalizira u Jedinstvu iz Bihaća.  

U prilog tome ide i činjenica da su se u trenažni proces vratili igrači koji su u prethodnih dana bili pod suspenzijom. Među njima je i golman Ermin Alijagić, koji je u prošloj sezoni bio jedan od najzaslužnijih što je Jedinstvo sačuvalo status federalnog prvoligaša. 

Alijagić (27) je sa rukovodstvom Jedinstva uspio pronaći zajednički jezik na obostrano zadovoljstvo i ponovo se priključio ekipi, što će predstavljati veliko pojačanje za crveno-bijele u nastavku sezone. 

Njegove prednosti su iskustvo, pregled igre i komandovanje odbranom, pa se očekuje da će već u subotu, kada u Bihaću gostuje Metalleghe BSI, zauzeti 'jedinicu'. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedinstvo, inače, nakon tri odigrana kola Prve lige FBiH na svom kontu ima tri boda i nalazi se na 12. poziciji. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi