Alispahić bi vratio Kajkuta, blizu potpisa Predragović?

Moguć dolazak pojačanja na Bilino polje

Alispahić bi vratio Kajkuta, blizu potpisa Predragović?

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon 7 odigranih kola zauzimaju pretposljednju, 11. poziciju sa pet osvojenih bodova. Zeničani su posljednji krenuli s pripremama, ekipu su nekako skrpili samo da krenu u prvenstvu, tako da i ne čude ovakvi rezultati na početku prvenstva. 

Cilj crno-crvenih svakako je opstanak u Premijer ligi, ali svjesni su da s trenutnim igračkim kadrom teško mogu da dođu do toga. Kako saznaje naš portal, nije isključeno da na Bilino polje dođu još neka pojačanja.

Strateg Kemal Alispahić bi najradije da vrati napadača Sašu Kajkuta, koji je trenutno slobodan igrač, nakon odlaska iz grčke Verie. Kajkut je na Bilinom polju ostavio neizbrisiv trag, a u 37 utakmica za crno-crvene postigao je 19 golova. Hoće li biti šta od povratka u Čelik ovog iskusnog napadača,saznat ćemo vrlo brzo. Naravno da tako kvalitetan napadač nije nimalo jeftin, a poznato je da Zeničani nemaju baš novca za rasipanje.

Drugi igrač koji bi mogao doći na Bilino polje je 21-godišnji ofanzivni veznjak Fedor Predragović, Ovaj bivši kadetski i juniorski reprezentativac BiH, nakon odlaska iz banjalučkog Borca bio je pred potpisom za Vojvodinu, ali do realizacije nije došlo te je trenutno igračs čistim papirima. Njegov dolazak svakako bi dobrodošao stručnom štabu jer upravo takav igrač fali u sadašnjem rosteru Zeničana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će u narednom kolu gostovati aktuelnom prvaku i lideru na tabeli Zrinjskom iz Mostara, a strateg Zeničana nada se skorom povratku na teren kapitena i najboljeg igrača Emira Jusića, koji definitivno nedostaje u odbrani ekipe koja je u dosadašnjem dijelu sezone primila već 13 golova.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi