Alispahić na klupi Al-Ittihada

Skrasio se u Siriji

Alispahić na klupi Al-Ittihada

E. Škorić

Bivši trener Željezničara i Sarajeva, Kemal Alispahić, imenovan je trenerom Al-Ittihada u Siriji.

Alispahić će sirijski klub, koji je u samom vrhu azijskog fudbala, voditi do kraja sezone. Cilj je, kako je i sam Alispahić rekao u razgovoru za sarajevo-x.com portal, plasman u azijsku Ligu prvaka.

"Dobio sam poziv da do kraja sezone vodim ovaj sirijski klub koji je u samom vrhu azijskog fudbala. Poziv sam prihvatio i narednih šest mjeseci ću sjediti na klupi Al- Ittihada. Moja nova ekipa se trenutno nalazi na diobi prvog mjesta i moj cilj će biti plasman u azijsku Ligu prvaka. Sa sobom vodim pomoćnika Almira Seferovića, aktuelnog trenera juniorske ekipe sarajevskog Olimpica", rekao je Alispahić za Sarajevo-x.com.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.