Almin Zukić na probi u kakanjskom Rudaru

Madi defanzivac dolazi iz Bosna Seme

Almin Zukić na probi u kakanjskom Rudaru

S. Mlaćo

Nogometaši Rudara iz Kaknja jučer su počeli pripreme za drugi dio sezone, a šefu stručnog štaba Elvedinu Beganoviću odazvalo se 26 nogometaša, dok su opravdano  izostali Arnel Delić, Igor Aničić i Muamer Vila. 

Na probnom radu u timu iz Kaknja u narednim danima boravit će Almin Zukić (21) iz Bosna Seme koji je za tim iz Sarajeva u protekloj polusezoni upisao 11 nastupa u ligi, te jedan u kup takmičenju.

Zukić je prije Bosne nosio dres Ilijaša, a može igrati na poziciji stopera, te lijevog beka. Almin je inače sin legende FK Sarajevo Muhidina Zukića. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rudar je prvi dio sezone okončao na sedmom mjestu sa 22 osvojena boda. U prvom kolu nastavka sezone Kakanjci će ugostiti Radnički iz Lukavca. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi