Amar Nadžak novi igrač Čelika

Veliki broj mladih igrača

Amar Nadžak novi igrač Čelika

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika spremaju se za narednu utakmicu i gostovanje u Bijeljini kod ekipe Radnika. Biće to teško gostovanje za Zeničane, koji ove sezone imaju ekipu koja je spoj mladosti i iskustva.

Klub s Bilinog polja u ovoj pauzi doveo je nekoliko provjerenih iskusnih igrača, koji imaju iskustvo igranja u Premijer ligi, ali angažovao je i nekoliko mladih igrača sa strane. Oni bi trebali predstavljati budućnost u narednom periodu.

Danas su crno-crveni potpisali ugovor s još jednim mladim igračem, a riječ je o 20-godišnjem Amaru Nadžaku. Riječ je o igraču koji je rođen u Hamburgu, a na Bilino polje dolazi iz Holandije, gdje je prošlu sezonu nastupao u 3.ligi te zemlje. Prije dvije sezone bio je i na probi u Fortuni iz Düsseldorfa, ali do realizacije transfera nije došlo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nadžak će u kombinaciji za ekipu biti u 3. kolu kada će Zeničani na Bilinom polju dočekati Sarajevo.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi