Amar Osim danas putuje u Katar

SportSport.ba saznaje

Amar Osim danas putuje u Katar

Amar Osim će danas otputovati u Katar gdje će nekoliko dana boraviti na pregovorima oko novog trenerskog angažmana, saznaje SportSport.ba.

Najtrofejniji bh. trener će se sastati sa vlasnikom kluba po imenu Al-Kharaitiyat s kojim će obaviti razgovore nakon kojih bi se trebalo znati hoće li Osim karijeru nastaviti u Kataru.

Al-Kharaitiyat je već duže vrijeme zainteresovan za Amara Osima i nije tajna da ga žele vidjeti na klupi, a pokušali su ga angažovati još prije godinu i po.

Prema našim informacijama, Osim će se u Sarajevo vratiti u petak a tada bi njegova trenerska sudbina trebala biti mnogo jasnija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.