Amar Rahmanović novi igrač Istre 1961

Iz Olimpica u Istru

Amar Rahmanović novi igrač Istre 1961

Mladi bh. reprezentativac Amar Rahmanović potpisao je jučer trogodišnji ugovor sa NK Istra 1961. Hrvatski prvoligaš je ovog fudbalera angažovao iz Olimpica.

Rahmanović je rođen 13. maja 1994. godine u Tuzli i igra na poziciji ofanzivnog veznog. Seniorsku karijeru započeo je u Slobodi iz njegovog rodnog grada. Nakon dvije sezone provedene u Tuzli, Rahmanović je prvo otišao u Novi Pazar da bi se potom vratio u BiH gdje je nosio dres Olimpica.

Za mlade uzraste reprezentacije Bosne i Hercegovine Rahmanović je sakupio 14 nastupa, dok je prošle sezone u dresu Olimpica odigrao 18 utakmica i postigao dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti