Amel Tuka ogrnut bh. zastavom na ulicama Nikozije

Sjajni bh. atletičar bodrit će večeras Zmajeve

Amel Tuka ogrnut bh. zastavom na ulicama Nikozije

O. Lekić

Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka bodrit će večeras Zmejeve u Nikoziji.

FGudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras protiv Kipra igra presudni susret za plasman u baraž Evropskog prvenstva.

Sa pobjedom izabranici Mehmeda Baždarevića su sigurni putnici u baraž, dok ih i bod u slučaju da Izrael ne trijumfuje u Belgiji vodi u doigravanje za odlazak na smotrru najboljih evropskih selekcija.

Džeki i društvu će sasvim sigurno biti potrebna i podrška s tribina, koju će i imati kao i na svakom gosotvanju. Isstina, naših navijača je manje nego na nekim ranijim gostovanjima, a Zmjeve će s tribina između ostalog bodriti i Amel Tuka, osvajač bronzane medalje na Svjetskom prvenstvo u atletici u disciplini 800 metara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti