Amer Ordagić se rado sjeća bivšeg kluba

Članska karta OFK Gradina u rukama kapitena Slobode

Amer Ordagić se rado sjeća bivšeg kluba

S. Mlaćo

Amer Ordagić, kapiten FK Sloboda, prema svemu sudeći i novoj sezoni Premijer lige BiH će nositi dres tima sa Tušnja. 

Ordagić je bio na meti Zrinjskog, Sarajeva i Željezničara, te nekoliko klubova iz inostranstva, ali transfer se nije ostvario.

Kako je već poznato, ovaj sjajni vezista ponikao je u redovima OFK Gradina iz Srebrenika, koja je trenutno član Druge lige FBiH grupa Sjever.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U Gradini su se konačno desile promjene u klubu, mnoge stvari su pokrenute sa "mrtve tačke", pa je i sam ordagić odlučio podržati nove čelnike. I zvanično je postao član OFK Gradina, što je i potvrdio na društvenim mrežama, gdje je objavio fotografiju u dresu Gradine, te sa članskom kartom tog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi