"Amidža" šetao gradom i "zadužio" dres sa brojem osam

Tan u posjeti Sarajevu i bordo klubu

"Amidža" šetao gradom i "zadužio" dres sa brojem osam

FK Sarajevo večeras će na stadionu Asim Ferhatović Hase ugostiti norveški Haugesund u okviru drugog pretkola Evropske lige. 

Bordo tim večeras će na stadionu Asim Ferhatović Hase gledati i Vincent Tan, malezijski milijarder, vlasnik Cardiffa i većinski vlasnik upravljačkih uloga u Skupštini Fudbalskog kluba Sarajevo. 

Tan je u Sarajevo stigao danas u 15 sati, a na sarajevskom Aerodrom dočekali su ga direktor bordo tima, Dino Selimović i predsjednik Edis Kusturica. 

Nakon dočeka na aerodromu, Tan je otišao u hotel Bristol, a čelnici kluba iz Titove 38/b uručili su mu dres sa brojem osam, na kojem piše "Amidža". Nakon toga Tan je sa čelnicima kluba obišao stari dio grada. Taj nadimak Malezijcu su dali navijači bordo tima. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.